Thursday, October 25, 2012

Terrific Thursday


Credit Photo - Mohd Faizul - Pejul

Thursday, October 18, 2012

Kifarah Hidup

Sometimes, life isn't happen like you wish. It will be - Allah give you the other way round or He give you better one or more than you wish. The key is just 'patient' and do not stop to pray. Allah heard whatever we said  although we just whisper it soundly or we just keep it at our heart. I still remember how I cried to get someone that I love back to my life, but I been insult like I am the one who should be blame on. I just pray to Allah to give me a better way, better life and a strength to face all the things. Although its really hard, but I did it.

My advice, just simple :
Please don't pray bad things to happen to other people, although that person treat you badly. You do not know when is your life will came across again. As Allah know and He will do His part.


Fate is full of irony, what you dish out will come back for you. 
You will get served what you deserve
That is fact of kifarah hidup. 


==========================


"Jika  orang mencelamu  maka hakikatnya ia telah mencela Allah S.W.T.
Pada saat itu orang tersebut juga menderhakai Allah S.W.T,
 padahal Dia telah menciptakannya dari  tiada ; tidak bersyukur padahal Allah S.W.T 
yang telah menghilangkan lapar dan memberinya makan ; juga menentang
kekuasaan-Nya padahal Dia telah memberinya rasa aman."

Jangan kita hina kejadian yang Allah ciptakan, 
sedangkan hidupkan kita pun Allah yang beri.  
Teringat dulu ada orang yang kata aku ni tak lawa kalau nak dibandingkan dgn dia, 
aku senyum je, sebab rupa aku sempurna diciptakan oleh Allah. 
Siapa lah kita nak banding bandingkan orang 



Rasulullah SAW bersabda:
“Sesiapa yang menghina seseorang kerana dosa yang pernah dilakukannya, maka ia tidak akan mati sebelum melakukan dosa tersebut.”

(HR. Tirmizi)


Saidatina Aishah r.a meriwayatkan Rasulullah saw pernah bersabda "Tidak menimpa ke atas seorang mukmin satu kecelakaan, biarpun duri,ataupun lebih daripada itu, melainkan Allah akan menggugurkan dengannya satu dosa" (Maksud hadis riwayat Al-Bukhari dan Muslirn)





Monday, October 08, 2012

Ratna Solemnization - 6 oct

Happy newly wed for Ratna & Wan
May your marriage last till Jannah.
All our bless & pray will with you always.





Cantik kan Babies Breath? 




Credit photo : Faizul & Emma 

Thursday, October 04, 2012

October : Miss U, Love U


Today is 4th Oct, that means we was 24 days apart and this is the longest time that we do not see each other. My Fiancé now stay kat Taiping. This is what he does on my wall tak termasuk sms and call yang selang sejam. Sampai ari tu I termarah dia, sebabnya I tension keja then tak tau nak marah sape dia plak yang jadi mangsa. Sorry ye dear..you selalu je kena marah dengan I. Thank you for your concern, tanya I dah makan ke belum, makan ubat ke tak kalau sakit. Ensure I breakfast and tolong tenangkan I bile I tension keja. I takde kawan dinner and kawan nak bergaduh. Thats the most part yang paling terasa. 24 days without argument with him.  Thank you dear for loving me as I am & I really miss you. Macamane la rupa dia nanti bila jumpakan? 


Last nite we having small celebration for Ratna before her solemnization on 6th October. Within 2 days she will be Puan Ratnasari :) So happy for her.  Me, Emma,Mas, Pedos & Pejul have own task include Nilam - Ratna's Twin.


Emma & Pejul will be bridesmaid & best man for the bridegroom on the 20th on Ratna side and me and my fiancé will be on 21st on Wan side. Then Pedos will prepare the hand bouquet for solemnization. Then Mas will do the henna. So I will meet my fiancé on 20th during my BFF wedding. This is 1st time that we both will be 'pengapit'. Nervous pulak rasenye. Wait for the photo :)