Posts

Showing posts from December, 2011

When South meet North

Image
25 Dec 2011 bersamaan 29 Muharram tahun hijrah 1433




Thanks a lot to my parents, family & friends especially for Fadz, Ratna, Fedos & Faizul who always beside me whatever happen.

To my Abi sayang - Muhammad Farih - I will love you forever & ever.


Layan photo je boleh? tak berkesempatan nak bercerita lagi :)

DIY

Image
Mase ni wedding Fadz on 3rd Dec



Baju kain lycra yang simple tu I jahit pearl, beads and simple lace


DIY hand Bouquet



Bunga Dip - Blue paradise
Masa untuk siapkan 1 tangkai tak sampai dalam 1 jam.

Actually, tinggal beberapa hari untuk melangkah ke next level.
Jadi banyak persiapan yang I buat sendiri. Ada yang tanya, kenapa DIY. Beli dah siap kan senang?

Tapi bg I, buat sendiri lebih puas hati. lagipun bila kita ada idea and ada capability untuk buat, why not kan?
I lebih prefer untuk buat sendiri dari menempah atau mengharapkan orang.
Venue untuk E day ni pun I pilih untuk buat kat kampung halaman my mum kat Kedah.
My mum anak bongsu, so semua adik beradik dia glad to help and I memang nak orang yang dekat dgn I share this happiness.
So, majlis besar biarlah di Johor kat my own house.
Insyaallah, I akan upload more lepas majlis nanti (",)
~ doakan semua berjalan lancar ~