Posts

Showing posts from January, 2013

Holiday 2012 & 2013 part I

Image
I now its pretty late to post the story, but I think I should post it so boleh la buat cerita klasik untuk masa depan. First of all my holiday start on end of last year 2012. Which me and all my bff went to kl and meet up with other bff that just work in KL. So start 27hb till 1hb its holiday mood. nothing much to do in KL accept makan, chit chat, shopping and the most important part is, shopping at Ikea.

Layan pic kat bawah. There is a lot of photo to show. Tapi takkan nk upload semua kan. Seriously, I never went to Aquaria before. This is will be first and last, melainkan if I ada anak, then dia merengek2 nak datang sini, kena la ikutkan jugak kan...hahaha.

me with Nilam, Ratna twin
me with Fedos & Pejul
Me with Fedos

Nilam with Fedos
Then Ikea is the best, benci gila tengok barang rumah yang cantik-cantik tu. nak borong barang yang besar-besar tu kena bawak lori la. tak kan nak bawak balik guna keta yang kecik tu. tu pun nasib la pegi dua kereta, If tak ada pulak yang balik na…

New Year 2013

Image
I really cant wait for this trip! Shopping mopping kat Bandung. For sure I nak hunting for the good deals item kat sane. For B2B 2013 yang pesan barang, Insyallah I tak kan hampakan kalian.
Its not to late for me to wish Happy New Year to all of you. Have a great year ahead! May Allah Bless us always.