Saturday, August 27, 2011

HB@28





see? all the wishes pasted all over my desk.



28 on last 26th August
What can I say
Wiser & Bold

Thanks to all my colleague for the wishes.
Thanks for the crazy sign given to me.
But, I am not that crazy leader to do all the things my own way!

Last but not least,
Thanks to En Abi for the treat too.
Love you more & more.

.
..
...
SALAM EID MUBARAK
MINAL AIDZIN WAL FAIDZIN
MAAF ZAHIR BATIN


Friday, August 12, 2011

Genting Getaway


The food yang sangat sedap.
Ketam masak cili.
Seaweed soup.
Telur Goreng bersayur.
Ikan Talapia Hitam
Sayur kacang panjang goreng



Bumper boot yang best!


En Abi menunjukkan ke'jelous'an nya...hehehe
Abi..next time kita pegi sama ya!



















Sebelum naik Bumper Boot, kena timbang berat dulu.
Kepada yang lebih 75kg, tak boleh naik.
Ramai jugak yang frust.
Layankan gambar je...
Last 22nd July I ke Genting bercuti sambil melawat si 'kecik' Husna bersama 2 orang bodyguard, Fedos & Pejul.
Percutian yang paling seronok walaupun dah naik tempat ni berkali-kali.

Thanks to Husna sebab menaja dinner, breakfast & lunch....semua makanan sedap, especially lunch time tu.
Dinner Buffet di 'Selera Kampung'
Breakfast di Hainam Cafe.
So sapa2 dari utara ni nak ke genting boleh gunakan lebuhraya dari Penang hingga ke exit Tg Malim, dari Tg Malim boleh terus je sampai jumpa Kuala Kubu Bharu, then Batang Kali then sampai la Genting. Lebih kurang 4 jam perjalanan. Kalau gunakan Myvi memang sangat jimat. Petrol dalam RM100 untuk pegi dan balik. Tol dalam RM75 plus dengan bridge tol.
Sebenarnya tak ada lah sangat yang menarik, cuma bila kita dikelilingi kawan-kawan yang baik dan hidup yang baik, semua akan jadi baik & indah.
Oh! ye Selamat Berpuasa!
Selamat mengumpul sebanyak pahala dan amalan di bulan ini.